Јас имам парно на струја ама без бојлер, ама принципот е исти тоа под 1, би требало да ти е мерач на притисок и под 1 бар не треба да работи , а максимум до 2 пара после тоа е црвен мерачот . Обично на радиаторот во купатило има еден голем како вентил тоа е за испуст на воздух и вода. Е сега ако добро разбрав нонстоп го дополнувате системот за вода за да биде над1 бара, но водата некаде ви се губи и паѓа пак под 1 бар. Видете некаде мора да оди водата да влажи некој зид
Малце може звучи смотано. Ама ме интересира дали од деновите на отсуство ќе имам одбиток 30% или од цела плата минус 30%?
Девојки дали некоја купувала производи од Галена - Прилеп, имаат и онлајн продажба. Ми треба мисленје од некој кој ги користи нивните производи, прв пат ќе купувам, како се на квалитет? Конкретно, се мислам за јорган помеѓу волнен и полнење од гускини пердуви. Исто ми треба мислење и за овие 2 вида, кој сметате дека подобар, од кој сте задоволни, без разлика од каде ви се купени
Знам дека ставав во шишенцето превриена вода, ама изладена. Ама никако да се сетам колку. Шишето не треба да е полно до горе.