Дали акциите на Зегин се префрлија само на онлајн? Објавија попуст на доста брендови од 27 до 02, ама потенцирале дека е само за онлајн. Ја зголемиле и минималната сума за нарачка да е бесплатна од 1000 на 1500.
Па не е фер, еве јас имам зегин долу во влез. Наместо да си купам веднаш треба да нарачувам онлајн да чекам 3 дена за достава, да платам 150 ден куриска служба, или да направам минимум 1500 денари нарачка...
Не, имаат и во аптека ама дали се различни него тие онлајн не знам...сабајле баш купував нешто во аптека и производот беше на акција
Кај мене 4години не е променета, немав желба, но сега еве имам па дали ќе треба казна да платам Или да почекам да ми измине
Ок е. Ама подобро е да не уклучуваш центрифуга. Секогаш перам патики во машина. Еднаш пуштив центрифуга и ги уништив.
Имам бегано во Недела во 9 вечер (21h) ама да си прашам за Битола има бус од Скопје во 9 вечер? И наредно после то 4.15 сабајле?
Имам аир фрајер на Делимано. Вие што го употребувате,на колку степени и за колку време печете замрзнати пецива? И дали дирекно ги ставате замрзнати?
Не се плаќа карта едино во Saloon за викенди, во останатите секаде има влезница. Како шо ти кажа членката погоре, МинусЕден, 1212, Епицентар е во главно техно(влезница се движи 300-400ден). Станица и Pure во главно поп или хипхоп иако и таму знае некогаш да има електроника. Мусандра обично српско или нешто македонско. House of Legends караоке или некој македонски бенд. Маракана во главно рок или поп-рок бендови(влезница околу 150-200ден).