Не знам каде да го поставам прашањево, па решив тука. Знам дека ќе звучам параноично, но појако е од мене. Во купатилото ни поминува некоја цевка претпоставувам дека е за парно затоа што таа дебелина е како тие за парно и сега приметив дека тече по некоја капка вода ( цевката е топла) и плус како кафеави дамки,т.е како тече така кафеавото си се слева по цевката, најверојатно е пукната, баш има спој таму каде што протекува. Е сега имам читано за јаглерод моноксид, па си направив триста филмови, случајно да не искача од цевката затоа што е пукната, затоа што нели парното греење е на природен гас. Иначе живееме во зграда и ова не е во Македонија. Би сакала да ми одговори некој ако има познавање чисто да можам раат да спијам вечерва. Благодарам.
Каде носите лаптоп на форматирање? и од прилика која е цената и тоа дали е покачено? предлог некој само за Скопје
И кај нас минувсст парно цефките во вц и се ствара кондезација, нема од што да се грижиш Ако ти се во буџет без размислување
Јас имам нараквица веке 2 години. Сакаат многу пазење. Да не се бањаш со неа,парфем да не прскаш..итн
Како што гледав во спецификација материјалот е од сребро, зарем се оштетува од вода? Не сакам да помисли дека е бижутерија обична. Ако имате предлог за друго место плс пишете.
Убави се, не знам за ланче ,обетки имам и се ок. Алката е ѓубре, многу пари а треба и да се одржава.. ја имам, за мене лично е безвезе фрлање на пари. Боље проверено ,сребрено ланче би земала ..
Ако сака сребро и носи накит од таму да. Мене накитот од Пандора ми е предобар, имам парчиња накит од таму со години, обетки, алка и многу привезоци за алката, ланчиња, ништо не сменило боја и не се оштетило. Знаат дека сакам накит од таму и често и како подарок го добивам, мене ми е тоа погоден подарок. Се зависи од личноста што ќе и го подариш што преферира. Барем знам дека е бренд кој не препродава работи од алиекспрес во кутии со лого кој ќе го платиш 6 пати поскапо како многу што прават кај нас.