Женски, имам нарачано онлајн со попуст беа патиките од Д Спорт. Ми треба помал број. Дали ако ги заменам во продавница ќе треба да доплатам бидејќи попустот важи само за онлајн?
Ама дали така може? Зашо коа више онлајн ги порача исто така онлајн не напраиш замена? Карго секако пак ќе треба да платиш. Ќе ги пратиш по карго, ќе проверат дека се во ред коа ќе им стигнат и ќе ти испратат замена. Вака може да ти речат дека не важи попустот во продавница или да одбијат да заменат дека онлајн е порачано.
Во условите е наведено најдобро до најблиската продавница да се замени иако е порачано онлајн, ама нема информација за цената. Инаку карго не платив, оти за поголема сума е бесплатно. Утре ќе вртам у кол центарот во Скопје.
Здраво на сите сакав да прашам , тие што неодамна беa во Русија , дали се бара виза за влез ? Затоа што негде пиши дека може да се влези во државата на 30 дена , а негде исто така пишува дека треба да се прави виза во меѓувреме со тековната ситуција има онлајн начин .Затоа сакав да прашам за сигурно , дали треба или не ?
Дали може некој да ми слика од Синеплекс таблата за денес на репертоар филмови? Мислам дека на онлајн страната не им се сите термини дадени, конкретно за Те Дуа жими мене ми треба. Ако некој поминува денес и не му е проблем нека ми испрати слика. Фала
Истово го видов и јас, но вчера што беа ми кажаа наводно имало на таблата во Синеплекс за денес дека имало порано кај 18:15 нешто ама не ми е сигурна информацијата..
Дали за патување во декември мора да ваѓам нов пасош, со оглед на тоа што сегашниот не ми е со северна и истекува јуни 2024?
Зависи кога планираш да се вратиш од патувањето. Имаше до кој февруари важат документите кои не се со северна. Значи ако се вратиш после тој датум можно е да имаш проблем
Апликацијата е само за вртење на такси. Попустот е од самите компании, порано што го имаше, сега веќе мислам не важи.
Завеси за во купатило, дали одат комплет со таа шипката кај што треба да закачи завесата, или таа се купува посебно?
Предложете ми оптика во Скопје кај што можам да си купам наочари диоптриски. Само да не се 10.000. Ако имаат и clip on за онаков додаток за на сонце, уште подобро. Бидејќи не сум задоволна од пазар во последно време.