Здраво на сите!! Имам прашање во врска со медицинскиот факултет на УКИМ. Имам завршено две години, а потоа направив пауза без да го ставам факултетот во мирување. Дали ќе ми се признаат положените испити и дали треба да плаќам некаква казна?
Се плаќа казна, не знам колку, прашај си на студентски прашања, за оцените би требало да ти ги признаат
Здраво, сакам да наполнам албум со слики како на времето што си имавме, сликите ми се од телефон и не знам дали и каде треба да им ја едитирам големината на сликата за кога ќе ги однесам сликите во студио да ми ги направат според големината на сликата што одговара со албумот Или треба да им кажам во која големина да ги прават
Ве молам за инфо ако некој е овластен сметководител и полагал за уверение за овластен сметководител во скоро време да сподели кои услови треба да се исполнуваат?
А ако не си го ставил у мирување, а си го прекинал неколку години и веќе сакаш да си ги земеш засекогаш документите назад (и диплома и оригинал сведителства) се плаќа ли нешто?
1000 или 1500 е за повлекување на документи. Ако ти е исплатено се, нема ништо дополнително да плаќаш.
Дали некој знае каде можи да се најде облека од North Face произведена во МК? Слушнав дека имало продавници некаде околу Бисер и пазарот во Ѓорче, но поточно?