Од каде да купам шолја за кафе/ чај, но да биде квалитетна и со убав дизајн. Нешто во стилот на шолјите во La soy (сакам да разгледам и други опции). Цената не е важна, слободно нека е on pricey side, само да не е рачно цртана/ печатена од типот на Тиноски и сл.
Кој ги знае каков им, ред не им се знае, како кога пуштаат, по групи. До банките ли е, до УЈП ли не знам, ама од 1 ви па се до кај 15 во месецот исплаќаат, зависи кога ќе ти се погоди. А као пуштале од финансии по налог од УЈП за сите ама демек после банките си одлучувале коа ќе ги пуштат на сметка.
Здраво да ве прашам дали знаете цени на фустани од-до кај ателје коцарева и јзј златко? Дали кај златко има готови модели, да можеш веднаш да го купеш?
Ја имам купувано такви во Косово, во Феризај, некој од тие аутлетите. А за тука кај нас не знам, ама ако дознаеш кажи ми плс
Каде можам да најдам машина за машинско перење на автомобил. Тоа изгледа како обична правосмукалка само што работи на вода и е многу помоќна. Во салон се плаќа околу 100 евра горе-долу за услугата, а истата машина кошта околу 500 евра. Да ме посочите каде можам да најдам таква
Лептокарија во продавничките во редот на Мала Пажња кај што беше порано има продавница за шолји,чинии, разни украси. Провери , таму имам гледано убави работи.
Дали сум луда што сакам да купам шолја од 700 денари со достава 1000ка. Речете да, за да не ја купувам.
Зависи каква е шолјата хахаххахах, и ја би ја купила ако ептен ми се свиѓа ама во последно време сфатив дека некои работи дури и поубави се наоѓаат и поевтини. Според мене 700 денари е премногу за чаша ама ако ти дозволува буџетот и ти е мерак зошто да не.