се наплаќа услугата м-банка? сега месечно ми одземаат 35ден за обично водење трансакциска сметка, ако инсталирам м-банка и за тоа плус нешто ќе ми наплаќаат?
Која банка? Мене Шпаркасе ми земаат 32 месечно за водење тековна, 35 денари е-банка и 22 за Виза чланарина, се вкупно 89 денари месечно. Стопанска 35 денари за и-банк, 30 за водење сметка и немам надомест за картица , тоа мислам оди годишно 150 денари. Кај Тутунска банка месечно е 40 денари водење сметка,
Јас имам сметка на Цкб. За одржување на сметка ми земаат 50 денари, а за е-банкарство 40 денари. А кога прашував ми рекоа дека за е-банкарство не наплаќаат.
Има негде веќе да се продаваат чоколадни дедо мразовци, тематски новогодишен chocolate advent calendar или дури во декември би почнало тоа?
дојдов за истото да го прашам, куќичките за украсување ги купив од икеа бг и за овие додатоците ќе се враќав на крај да ги земам и забораив а кај нас не знам дали некаде ги има
За Комерцијална. Имам сметки во две банки, оваа на комерцијална ми е за повремени исплаќања, па сакав да инсталирам м банка да добивам нотификација за прилив на пари. На интернет си проверувам со кориснички број и пасс, состојба за тоа не се наплаќа