Нема шанси да не ти заверат со казна. Пример на Економски казната е 500 денари и кога сакаш можеш да завериш.
Jumpers fly throught the air at up to 100 kph and spend several seconds literally skiing. This has only been done since the 1960s and wa introduced into internationa competition in the 1970s. The record for gold medals is held by Bjorn Daehlie of Norway. This was developed from surfing and skateboarding and was the fastest- growing winter sport of the 1980s and 1990s.It was made an olumpic event at nagano 1998 Знам дека не еза тука но брзо ми треба превод
Не знам на кој факултет си, кај нас на правен се плаќа казна од 500 ден. Инаку нема шанси да не сакаат да ти заверат
Дали може шпенадлите оние што се закачуваат за на пано да се закачат на sид односно да ги заковам со чекан на sид ? или ќе се скршат?
Како се пребаруваат слики? На пример на фејсбук или овде на форумов да видам некоја слика, ама сакам да најдам оригинално од каде е ? Како да ја најдам?
разбрав нешто вакво сите оние кои немаат влезено во 2013 година во грција нема да ги пуштат во грција на граница бидејки незнам што им бил паднат системот па ме интересира дали има некој појдено во скоро време и дали влегол во грција без предходно да бил во 2013 год ова важело само за македонските државјани
Сакам да си пуштам кредит од телефонот на мајка ми само незнам како..ако некој знае нека ми пиша лп .
хмм...јас имав една програма инсталирано кликнуваш десен клик и одма ја наоѓаше сликата од каде е копирана, штета што сега ми е форматиран другиот компјутер, но ако ми текне ќе ти ја пишам. ж Види прогуглај малку мош ќе најдеш некоја.
Не знам дали ќе најдеш оригинално од каде е, ама Гугл има опција да пребаруваш со помош на слики. Одиш Google Images, имаш едно како камерче во search барот, стискаш и ставаш линк од сликата, или прикачуваш од компјутер.