Не мора тој да оди во амбасада, мислев ти да прашаш во МНР. Јас сум се јавувала за инфо таму секогаш кревале тел. Во литература се продаваа, нз дали останаа само
Сакам да ве прашам дали знаете каде се продаваат квалитетни машки ролки во east gate mall.. Дечко ми има неколку од зара, но по две перења веќе фаќаат топчиња(упки)..
да, но не се квалитетни... се мислев да му земам од масимо дути, но поскапи се па незнам дали да ризикувам
Во дефакто имам купено некои работи за мене и уште и кога го немаше кај нас, па работите не мрднале, освен ако ги ставиш на 90 степени. Спригфилд се баш квалитетни. Не значи дека ако не е масимо дути не е убаво.
До членовите што живеат во Грција или некој што редовно пазари во Солун, во која продавница да се упатам за да си купам kindle? И дали на 24ти ќе има попусти за black friday?
Сега без Северна да пишува, дали важат возачка дозвола и л. карта внатре во Северна после февруари или не?
Добри се највеќе се користат во бутици и кога на брзина сакаш да испеглаш нешто.Ако не ти се брза и имаш во близина Кипер маркет следниот четврток ќе ја има за 999 денари.