истото нешто е,ги закачуваат во Скопје во моловите во мај најчесто,ако се сликаш ќе ти дадат и тебе примерок
На мојот факултет нема такво, само едно апсолвентско табло е. Мислам дека можеш да се сликаш со друга генерација ако сакаш. И мене ми е малку глупаво тоа, толку рано сликање, ама мислам дека сепак треба да имаш спомен од овие денови. Ти посакувам побрзо дипломирање.
Лажна пријава било. https://telma.com.mk/2023/11/25/mvr...voaYhAVdqPxrk_qC3d4e7d7qWDAgRg64DZ3NTus4H4Kg0
Девојчиња, знаете ли дали во њујоркер (east gate) може да се врати облека за пари назад, не за замена. Купено е вчера, стои со етикета, приметив дома дека е оштетено. Фала ви!
Vo biser od glavni skali od desna strana, po prolazot i odma od leva imas edna prodavnica za unetnicki sliki, preuvava e. Ondak po glavni skali gore, i odma pravo( ne levo), pogled pravo imas uste edna prodavnica za umwtbicki sliki. Imam kupuvano i mnogu mi se dopagaat slikite osobeno dole taa prodavnica
Дали знае некој каде можам да најдам корен од пелин? Ми кажаа да пијам чај од тоа, досега прашав само во една билна аптека и немаше..