како да го употребувам taaz?? прашувам зошто во делот старт макеовер каде што пишува траце фаце -цлик он тхе цорнер лефт еѕе понатаму не можам да продолжам -_-
Ти покажува каде треба да кликнеш, значи да си ги обележиш очите, носот, устата...како ти пишува така прави, многу е лесно, самото те управува ти треба само да слушаш(читаш) инструкции
Си го заборавив Security question што е на hotmail. Па има ли некаков начин да го променам некако? Ако некој знае нека ми пише лп.
Девојки ми требаат фонтови на Кирилица ама некои интересни. Пишав на гугл download ciryllic font,ама нема. Без врска обични се. Ако знае некој нека ме извести
Ако имал некој работа до сега со пазарна инспекција или заштита на потрошувачи да ми пише во ЛП подетално да го испрашам
Дали знаете некој кој што изработива копчиња за манжетни? Ми требаат custom made, и неможам никаде да најдам, а знам дека имаше порано!
девојки,некоја од вас да ме упати да не знае каде може да си направам полици за во соба (димензии и боја ).Има ли некоја од вас искуство како фирмата Солопром или сл. м ?