Еве објаснување: https://health.clevelandclinic.org/reiki Не сум пробала реики. Ти препорачувам масажа на лице, многу опушта и ефектот е баш добар.
Строги се со боледувањата. Матичниот во Мк ми кажуваше дека ги контролирале. И гледаше да не е често. Еднаш во месецот да. Повеќе не.
Дури и ако специјалист напише не може матичната да го прифати тоа? Девојчето превеше операција на срце и се онесвестува на работа секој ден, секој ден по доктори, специјалистот и кажа да мирува и и напиша веќе 2-3 боледувања после операцијата ама матичната (само што заврши факултет, не ни знае нешто баш нај нај да работи, на интернет ги гледа дијагнозите) не сака да и пише ни едно боледување бидејќи веќе пред и после операцијата боледувањето и било под таа шифра
Леле уште ли ти стасуваат спам мејлови? Не им пиша на овие модераториве? И дали ти стасуваат баш од сите теми или пак само од одредени? Да не имаш можеби означено некои теми да ги надгледуваш и да добиваш мејлови. Провери и тоа. Еднаш и мене така спам пораки на мејл цело време кој, шо пишал, ама тоа беше само од една тема и вака мислам го решив тоа, па више одамна не стига ништо.
Сите теми кадешто сум пишувала и кадешто сум коментирала ми стасуваат на мејл, ми се наполни мејлот со глупости скроз. Пишав на модераторите ми кажаа што да направам ама за жал и тоа не помогна, не знам како да го оправам проблемов.
Нели горе на секоја тема има опција надгледувај ја темата, таму пишува да избереш дали сакаш да ти стигаат нотификации на мејл или не, види дали е означено да стигаат или пак не ги надгледувај више. Знам дека грдо е цело време да ти стигаат спамови.
Ne be sala na strana, nit deodorans niti parfem nema staveno, Ima li nekoj takvo iskustvo da izlezagal so nekoj?
Да не заборавил во брзање или нешто? Се дешава некогаш... Инаку парфем мање више, ама би очекувал некаков дезодоранс или било шо за под мишки шо спречува мириси. Е сега, шо би кажал за лицето... ништо, не знам , живо и здраво да е.
Sekogas koga izlagam se desava ova ne e prv pat znaci da ne stava parfem/dezodorans da mu kazam kje go navredam neznam Kako da se odnesuvam.