Има ли некој со работно искуство како професор во програмите за меѓународна матура? Ми треба барем некакви информации пред да одам на интервју
Препорачајте ми некој добар забар во Скопје. По можност центар или кисела вода. Ама стварно добро да работи, имам болка на едно место ме убедуваат дека е џеб а забов личи расипан.
Мој другар е на програма кај ице ббфит можеш од него да си побараш, каква сакаш, дали за намалување килажа, дали за оддржување, дали за покачување и ќе си вежбаш според тие вежби
Јас не работам и не сум зачленета ама кога сакав да порачам онлајн, направив профил и си порачав. Така станав член. Ако не се направи пак порачка во наредни 3 месеци, истекува членството и веќе не можеш да порачуваш од профилот.
Дали некој има искуство со трансфери на пари преку Skrill? Имам клиент кој не користи PayPal па сакаат на Skrill да ми ги испратат парите.
Jas ne Sakam da sum clen nitu poracki da pravam.. Sakam za mene nesto da si naracam samo .. Ako napravam profil I poracka ..ima li opredeleno do kolku pari da se naprai poracka.
Нема одредено, колку што сакаш можеш. Ниту јас немав намера да се зачленувам, само направив профил за да порачам за себе што сакав и тоа беше се'. Не можеш да порачаш без профил.
Не ме држи за збор ама мислам дека станува збор за 100 евра, целосниот пакет што е исхрана плус вежбање зависно каде сакаш, домашни услови или теретана. А вака само вежбачка програма, без исхрана не знам цена, а и немам блиски што биле за да можам да ти кажам. Редактирам- инаку многу е фин и веднаш враќа на порака детално се објаснува ако имаш прашања. Му имав пишано, срцка е