Dali nekoj znae kako odat subscription planovite za hbo max? Kolku lugje mozat da gledaat vo isto vreme preku istiot account? Bidejki ima ponuda od 55 evra godisno nesto kako 35% popust no ne znam dali moze samo edna licnost da gleda ili mozat povekje lugje vo isto vreme od razlicni mesta?
Нарачав нешто од Али Експрес а во меѓувреме го сменив бројот, и сега гледам на меил ми стигна unsuccsesful delivery затоа што не можат да ме контактираат бројот ми е друг, кај можам да ја подигнам нарачката или ќе ми пропадне??
Во пошта иди, кажи им го тракинг бројот би требало да ти ја дадат освен ако господата се нерасположени да те услужат. А и провери на страната на пошта дали сигурно е стигната.
Прашај си во пошта дали има нешто стигнато на твое име, мене никогаш на телефон не ме бараат секогаш дома ми ја доставува поштар. Ако сепак ја нема пратката рефундирај си ги парите отвори диспјут.
Не би требало да е проблем променатиот број, ако адресата е иста. И мене поштарот дома ми ги носи пратките. Понекогаш си прашувам и јас во пошта дали има нешто стигнато. Прашај си, замоли ги да проверат. Не би требало да е проблем.
Благодарам многу. Ќе проверм за вториот линк. Другите 2 не ми одговараат, не ми треба гравирање (гравирање прават и во Trodat). Сакам да испечатам слика во боја.
Од Скопје има превоз до некоја планина? Не сум идела до сега, а сакам, само не знам како иде со превоз и колку се плаќа ако некој знае?
Антифунгол маст може ли негде да се најде? Во Зегин 2 пати по ред ја барам, ја нема, и ми ја нудат Канестен, а таа ем е 20, ем не ми е толку ефективна. Се што е добро и поефтино, го снемува од продажба...
Каде можам да најдам триаголен календар, деск календар? Знам фирмите подаруваа за Нова Година, многу ми врши работа, ако се продава да си купам
Дали некој знае како можам да резервирам коњопој во Станица 26? На интернет имаат број, но не е достапен. И ако се купува флаша па така да се земе коњопојот, дали знаете како се движат цените од прилика (за флаша). Благодарам