Дали од Шпаркасе банкомат може да извадам 200 денари само? Неќам поише да извадам ќе ми требаат за друго.
Види, провери, останати средства и внеси 200, од Тутунска знам може, ама некогаш и банкоматите немаат 100 ки.
Постои, на 12 рати, но данокот на имот треба да е поголем од 10.000 денари и да се обезбеди гаранција за плаќањето.
Од оваа страна не, ама ваква слична нарачав од акција мк и да ти ксжам одлично се. После си зедов и масичка
Кој мол е најубаво украсен, каде има убави базари...? Не сум од Скопје сакам викендов да дојдам па кој би ми го препорачале да се прошета со деца?
Во некој маркет видов спакувани во ќесичка новогодишни бисквити, ама не се сеќавам каде. Имате видено?
Кој знае како да се реши проблемот Се работи за моја блиска Вибер има,но несака да и ги отвори пораките,сликата е сменета но она ја нема сменето и пред неколку мин пишува активна но она не чита од нејзиниот мобилен.Може некој да го хакнал,постои такво нешто?
Dimond mall, city mall mi se najubavo ulraseni, plus capitol ubav e ama ne tolku kako prvote dve ( vidi na stranite ima dosta deshavki za deca). Bazaari itn .. imas na nivnite atrani se
Дали ако извадам пари од Халк банкомат до картичка од НЛБ ќе ми земе провизија? Ми спомнаа дека само на Халк не земале ама не знам колку е точно. Еднаш со НЛБ картичка извадив на банкомат од стопанска и ми зедоа 300 денари за извадена сума од 1000.
Дечки ве молам помош ако знае некој.. На комерцијална банка сум и ги имам тие зелените visa картички..Во странство не можам да плаќам со таа картичка..Дали треба нешто да направам во банка за да можам во странство да плаќам или не може со картичка од комерцијална во странство? Стварно ич не се разбирам а многу ми е битно да можам да плаќам кога патувам..
ај помош, од нигде никаде не ми се полни телефонот (Ајфон), ми искача нотификација дека иам течност во конекторот и да сум го остаела да се суши. А нема од шо течност.. не сум праела нешто и го остаив демек да се суши, пробувам пак, неќе сеа пробав у лаптоп кабеот, пак неќе а до сабајле сакаше @Billy Idol @quattro @Ajronmen or anyone?
Дали го чуваш телефонот и полначот во ладно? Ако да, можно е да кондезираат и затоа ти јавува проблем. Тргни ги од ладна просторија, издувајго кабелчето и адаптерот со топол воздух (фен), рестартирај го телефонот и изврши оптимизација на батеријата. Ова е од надворешен фактор еве како број еден зошто ти вика за течност, ако е нешто софтверски или пак се оштетени компонентите од адаптерот или портата од телефонот кај што се става кабелчето за полнење поради кондезација, тогаш мора на сервис.
Стави го во ориз да преноќи. Биди внимателна со фенот да не се одлепи лепакот. Може има и некој краток спој на конекторот, дали од кондензација, пот, итн..Во бања ако си го носела додека има пареа, знае и од тоа да покаже...
Следев една страна (продавница) на Фб, од Куманово беше, претежно работи за домаќинство (чаши, тањири..) и беа многу ефтини. Ич не можам да се сетам како се викаше. Дали можеби на некој ви текнува?