Дали смеам да си пратам пари по Western од мојата странска сметка, и да си ги подигнам од тука од мк лично? Поточно дали може да ги пратам и да бидам јас и праќач и примач?
Идеја за вечерна забава за н.г не во ресторан и не дома? По повеќето кафичите гледам све денски само се
Elida srcka, imaat namaleno milka. I vo evropa 600 den im e paketce so 2 kg cokolado. Mene najubavo godinava i sho go kupiv e ona so machmelo ( kako i da se pishiva), nekako naj za deca mi e…
Дали знаете дали работи канцеларијата на АВРМ во нас.Ченто? Гледам на сајтов пишува дека имаат но дали е функционална.
Дали знаете како можам да ги исперам од оние организери за фиока што се да не им се уништи тоа како картон од страна ?мн тежок мирис даваат.
За вадење возачка по прв пат што точно треба и дали треба закажување или е како што велат дирек таму па чекаш одма да се сликаш?
Sekako deka treba da zakazes, prvo prasaj od avtoskolata koga ke gi dostavat dokumentite. Posle pri zakZuvanje prasaj sto treba .
Плс предложете со што да ги скротам антениве на косава ака бебешки влакна сум гледала на видеа ставаат нешто како гел ама не е гел нешто друго е сигурна сум..
Ми треба мидер ама стварно да стега како оние од СКИМС ама да не го порачувам онлајн ми треба за 2 дена. Каде можам да најдам? Ми треба стомак да ми стегне
Дали некој го има овој мини принтер дали е функционален како што го прикажуваат? За подарок ми е сакам денес да го нарачам да ми стаса до петок сабота.