Кали- Кисела Вода во зградата Пегла, 800 денари единечни беа во ноември, незнам дали имасе дупли и која цена, погледни на фб Кали -Кисела вода. Можеш да скенираш со дата 10 дена назад, на пример на 03,01,2024 може да скенираш од 25,12,2023
Имаш рок од 10 дена да ги скенираш, но важат за месецот од кога е сметката. Значи џабе ќе ги скенираш во јануари кога повратот ќе ти влезе во декември.
Каде да најдам дебели детски хулахопки за девојчиња 6-10г? Да има повеќе избор, различни бои, различни дебелини..
Дали има вирус со ТТ ,болки низ тело и кашлица? скроз ме легна.... И дали е нормално пулсот да е покачен кога си болен? Тоа ми е највеќе страв.,до 110 ми иде....
Колку што знам не може, го врзуваат со пасош. Меѓутоа прашај во било која осигурителна ќе ти кажат сигурно Во гтц доле, стружанка и ситник имаат сигурно. Јас памучни само чаршави купив и во базаро, ама ланк беше не знам дали уште имаат Во џамбо доле кај тоа за слики. Пред еујоркер Сара фешн и тие такви кај што има хулахопки Има. Сите се болни. Има и сипаноцо меѓу децава. Не е страшен пулсот, може си се вознемирила или сл. А може и апаратот да не ти е точен. Мене постојано ми е висок па жива здрава сум
Види веро во Аеродром или во веро џумбо пред некој ден кога бев и на двете места имаше поголеми новогодишни книжни беа ќесички со рачка