Карго компанииве ќе работат од втори? Никаде нема информација. Втори си е работен ден ама да не случајно си земат некој ден плус, нели приватни се...
уверение за државјанство на Република Северна Македонија е со важност или? треба да биде не постар од 6 месеци?
Дали некој патувал со деца до Србија, преку Косово? Дали имало проблем или најнормално се преминува граница? Ми кажуваа дека ако има српски печат на пасошот, косоварите не пуштале на граница или обратно.
Пиев кетопрофен сега во 19:00 ...дали после 6 7 h може да пијам алкохол...од кога ке му помине дејството.
Дали некој има добиено порака за прекумерен роаминг сообраќај од А1_МК? Имав пакет и трошев интернет странство, само што ми стигна порака за долг од ~70000 ден и појдовниот сообраќај ќе ми се стопира Искуство со ова? Се надевам дека е грешка, не сум мк и неможам да се јавам во контакт центар
Не ми звучи на грешка. Се има ова случено на многумина, само што обично се стопира сообраќајот на 30.000. Прв пат слушам на 70. Пакетот шо си го имала активирано функционира само на одредена теле мрежа. Пред да патуваш во државата требало да провериш на кој оператор треба да се закачиш (рачно најчесто). Ако не си на операторот со кој соработува матичниот, тогаш трошиш пари... На пример Германија ако си, треба да се приклучиш на Водафон за да функционира пакетот. Ако си на било која друга мрежа ќе ти троши средства.