Буњаковец имаш една продавница на самиот почеток, ако не таму не бит пазар имаш што сакаш нема копче што не можеш да го најдеш
Сноу, копчара имаше порано во гтц доле во подрумот, сега незнам дали има! Копчиња мора да има на женски пазар и тоа сигурно по најефтини цени! Имаше и една во бисер, ама не ми текнува ич
Не сум баш по религијава, мислам не сум многу упатена, колку што знам катедрала е цркавата кај католиците. Еве ти од Википедија дефинција
Јас мислам постери има само во оние списанија од типот на ОК, Браво и сл. А дека се продаваат некаде прв пат слушам...
Во мое време постери имаше во Југотон, би требало уште да има. Ако те носи патот низ ГТЦ прашај, или ангажирај некој друг .
Прдлог: во случај да не најдеш постер каков што сакаш, извади слика од нет, со висока резолуција, однеси во продавница за печатење на дипломи,плакати,постери....и ќе ти направат
Мислам дека доколку имаш поднесено барање во банката за да добиваш електронско известување,може да гледаш. Тоа се прави со уплаќање на одредена сума пари во банката. Ова важи за Про кредит, Стопанска Банка...не знам дали и со Комерцијална е така.
Се продаваат во Југотон во Скопје, мислам дека се или 150 или 300 денари. Една од овие цени е сигурно, цимерката сакаше да купува.
Јас отидов во К.Банка на шалтер и реков дека сакам електронски да си ја проверувам сметката,таа ми дадеда потполнам формулр, за 6-7 изработи искуца она таму се што треба и ми даде ливче со username и password. Кратка проседура е максимум од 10мин, и ништо не платив.
Феминки би сакала да ве прашам дали некаде во центар има или можеби некој изработува мали честитки ми требаат 40 ама секаде се по 20 денари,дали некаде би можела да најдам по поефтина цена???