не не енм потреба од тоа мислам само отиди прво до некоја книжара побарај образец за електронска книшка и потоа отиди во социјалното потполни го и мислам дека и сликичка мала треба да земеш тоа заборавив од оние како за лична карта што се ако имаш од полуматура или матура и ке отидеш ке потполниш и потоа ке те пратаат бо банка да уплатиш околе 100 и неколку денари и тоа е се и обавезно земи ја со тебе старата книшка
Уште ова. Картичката ти ја даваат истиот ден или треба да чекаш? И значи прво да завршам процедура со картичката, а дури после треба да одам кај матичен ако добро разбрав? Да не ме враќаат по сто пати.
незнам јас само тоа го направив пополнив образец во социално пред еден месец и уште ништо нема рекоа ке ми се јават кога ке биде готва а кај матичен не сум била незнам не ми кажаа можеби одкако ке ја земам ке ми кажат
Дали ѓумбирот може да го користат оние кои имале операција на жолчка? Ова го најдов на нет: Здравствено предупредување: Ѓумбирот ја стимулира работата на повеќе жлезди во организмот, вклучително го стимулира и излачувањето на плунката, како и излачувањето и испуштањето на жолчниот сок. Поради тоа, коренот треба да се избегнува од пациенти кои имаат историја со камења во жолчката.
Коренот од ѓумбир содржи посебна врста на етерични масла и лути супстанци кои делуваат на нашите нерви, а во исто време го поттикнуваат лачењето на плунката и желудочните сокови. Благодарение на наведените особини, ѓумбирот многу брзо и адекватно ги согорува мастите, односно ги претвара во неоходна енергија. Исто така овие состојки ја помагаат работата на цревата и ги отстрануваат сите штетни состојки и токсини од телото. Коренот од ѓумбир содржи посебни ензими кои ги разложуваат протеините, кои се одговорни за наталожување на штетните материи во цревата. Ренданиот корен од ѓумбир додавајте го во секоја храна која ја подготвувате барем во мали количини. Додадете го во салатите, супите, пилешкото или рибата или пак оризот.
испрскај парфем или омекнувач и остави да се исуши дали знаете каде може да се гледа реланото шоу фарма освен на пинк тв
Дали знаете каде има ТЕЧЕН ЛАТЕКС во Скопје,или како/каде можам да најдам.Можно е да има во Jumbo? Anything? please Спојлер За маска ми е,да се разбереме
Па мислам дека не го пренесува ниту една друга телевизија, освен Пинк. Инаку, можеш да го гледаш во живо, на сајтот на Фарма каде има директен линк, или пак снимките што се поставуваат на Youtube како и на претходно наведениот сајт.
До пред некој ден на сајтот имаше реклама нешто „Ова сум јас“. Сега гледам ја нема, ако знае некој да ми даде линк.
L S-small(мало) M-medium(средно) L-large(големо) Па после пред L се редат Х-ови, што значи што поише X тоа поголемо Пример- ХL, XXL, XXXL итн...
Девојчиња, дали има некој порачувано од овдека? Гледам имаат бесплатна достава, а и многу задоволни има како што читам, само ме интересира дали вршат достава низ цело Скопје? Редактирам, линкот го заборавив http://www.facebook.com/JasZnam?fref=ts
Каде да најдам вакви прскалки за на торта? Барав во Веро Аеродром нема, во Тинексот Зебра нема... каде има? И вакви балони на Бит пазар да не има негде поефтини, во ГТЦ се 250... не е малку некако, до кај 150 сакам
Каде има најблиску до центарот и во центарот на Скопје продавница каде можам да најдам Санда хулахопки?