Купив карта преку kupikartizase.com, и ми ја пратија преку мејл нарачкатa. Имаше опција печатење на ваучер и кога стиснав се појави ова. Претпоставувам ова е картата. Прашањето ми е дали треба некако физички да ја имам картата или треба само ова да го покажам на влез?
Кој е на форумов медицинско или фармацевтско лице ако знае да ми одговори дали брендот на мултивитамини има драстична разлика во квалитетот, пример алкалоид е 390 ден со ист дневен внес на витамини како и на Health Aid само што тие се 1090. Не знам кои да ги купам.
Здраво Сакам да ве прашам планирам да одам за Грција на 12 13 14 јануари, но пасошот ми истекува на 12 март дали ќе имам проблем и дали ќе можам да влезам во државата? Искуства?
Мислам дека нема да може да поминеш. Пасошот мора да е важечки најмалку три месеци од датата кога планираш да излезеш од Мк. Имаш инфо на мвр сајтот, провери си.
Имам термин, ме интересираше само за колку ќе го добијам пасошот за да испланирам одма патување Фала ти
Здраво. Имам едно прашање. Јас се пријавував во агенцијата за вработување(биро народски кажано) секој месец. Е сега се вработив, и сега дали треба да продолжам со пријавувањето??