Има еден салон за мебел ЕКО ДИЗАЈН од Струмица. Газдарицата на салонот била interior designer, многу добро си ја работела работата, имате фб страница од неа баш би сакала да видам како работи?
Каде да најдам обични свеќи во околина на карпош 1,2? Ги свртив Кам и Зур ама нигде нема. Не ми се оди до Џамбо.
Здраво на сите, дали знаете каде да се обратам за неправилност од наградна игра, добив ваучерот од наградна игра на кока кола кога отидов во sport vision да го искористам ме вратија дека е невалиден или веќе искористен, рокот за искористување беше 31.12 јас отидов на 30.12, пишувам на маил на кока кола никој не ми враќа, имате ли идеја каде да се обратам, ме фрустрира моментот што џабе трошев време, ако веќе праќаат ваучер ред е да можеш да го искористиш
Здраво сакам да прашам до колку витамини различни се дозволени да се пијат? Знам дека има комбинирано многу ама да земеш посебен на тоа мислам. Фала однапред. Еден лекар рече дека до 3 е дозволено. Вие колку имате пиено? Има некој искуство или можеби знаете?
Здраво, што можам да ставам на кожна јакна за да не испука? Има нешто посебно за купување крема или нешто?
Не е глупо, посебно ако земаш повеќе и ако земаш од овие поголемиве. Се земаат свеќи и за надвор од црквата. Прашање: Ми дојде порака да доплатам за пратка од Алиекспрес, дека подлежи на царина. Внесувам податоци, два пати, се во ред до делот кога треба да ми стигне сма порака со код, не ми стигнува. Има врска дали бројот го пишувам со +389 или?