Јас може не сум во тек, ама почнале да праќаат пораки за онлајн плаќање од пошта? Или преку дхл е пратката? Јас до последно што имам примено пратки од Али сум плаќала на лице место во пошта. А за ова со кодот, ми се има случено со комерцијална банка. Неколку пати пробав, не стигаше код. После неколку саати ми стигнаа неколку кода едно по друго. Пробај подоцна или утре.
[QUOTE="Bitter-Sweet, post: 6910932, member: 17054" Прашање: Ми дојде порака да доплатам за пратка од Алиекспрес, дека подлежи на царина. Внесувам податоци, два пати, се во ред до делот кога треба да ми стигне сма порака со код, не ми стигнува. Има врска дали бројот го пишувам со +389 или?[/QUOTE] Да не наседна на измамава шо кружи? Пошта не праќа пораки
Епа супер, јас си внесов податоци. Од каде би знаела, на никој ништо не му стигнало. Ништо, да повлечам се' што имам на сметка додека не повлекол некој друг
Немам соодветна тема да прашам едно прашање: Војо Иванов (оној со животните), дали има девојка, жена, деца? Многу фин човек, кога зборува за животни да ти е мерак да го слушаш, ама пуста љубопитност
Реално, повеќе заради парите се оди. Децава се радосни да соберат и да си купат нешто. Некои даваат само пари, не мора да се баш монети, може и книжни, 10 или 50 денари. Мене како дете интересно ми беше кога уз парите ќе добиев и бонбонче, по некој костен, овошје како јаболко или мандарина. Тоа е.
Дали некој знае како да дознаам дали сум одјавена од старото работно место, а пријавена на новото? не можам да се снајдам.