Дечки каде можам да најдам вакво мече што раскажува приказни? И немора да е баш ова мече, може и друго да е само да е истиот принцип да раскажува да збори
Јас им спремав пакетчиња. Внатре ставав јаболче, мандаринче, оревчиња, костенчиња, бонбончиња и метални парички.
Зашто на вибер не ми стигнува известување кога на некој му е роденден? А на пример на лаптоп кога ќе влезам на вибер ми покажува, на телефон не?
Јас им направив пакетчиња со паричка, смоки, крем банана, бонбонче и житарица, новогодишни чоколадни фигури(ѕвончиња, дедомразовци). Ореви, костени, мандарини, јаболка па и домашни бадникови колачиња наоѓав фрлени, згазнати во двор и по пат и затоа оваа година спакувано на секое посебно, што секое дете ќе го изеде.
Некој да ми препорача раствор за леќи од аптека ? ми треба итно денес а не сум сигурна дека оптиките ќе работат
Дали постои можност за отворање на заедничка - joint account(на две индивидуи) трансакциска сметка во банка?
И за припејд и за постпејд број да земеш, и документи да потпишуваш не е битно дали си вработен или не. За постпејд број/договор бараат само лична карта.
За припејд не ти треба никаков договор. Го купуваш бројчето, го активираш и тоа е тоа. Си надополнуваш само кредит