Кога бараш да ти се блокира картичката тогаш ти наплаќаат, но кога ќе помине важноста на картичката ти се обновува бесплатно.
Каде можам да најдам материјали за испраќање пакети како кутии, обвивка со меурчиња итн. со прифатни цени, некој што продава на големо, ми требаат за мал бизнис ако се разбира некој од овие работи и ако може да сподели би ми бил од голема помош. Може да биде онлајн или во некој дуќан во Скопје или Куманово.
Во петокот бев, сама побарав да ми ја блокираат заради измамава, ниту ми побараа да платам, ниту ми рекоа дека ќе ми повлечат. Нема врска, ете вашето искуство е едно, моето друго
Јас имам приватно здравствено осигурување од на работа. Можи да ми објасни некој кои поволности ми следат, со оглед на тоа дека дури од неодамна се осигурав?
Зависи до пакетот и осигурителната компанија. Најдобро контактирај ги, сигурно имаат број за информации.
Продавам ливадски мед од сопствени пчелни семејства Имам поголема количина ако некој знае, познава што откупува ве молам контакт
Зависи од понудата што ја нуди компанијата , но повеќето можат, има земано сопругот за надвор од граница
Дали знаете дали карго компаниите работат утре? Пошо чекам достава па не сум сигурна дали утре би ја доставиле.
Доколку веќе имаш земено кола провери кај докумнтите на колата дали има зелен картон, ако има тогаш можеш