Препорачајте ми некое студио за принтање каде можам да испринтам свој дизајниран планер, плус други персонализирани ситници, а да не е нешто скапо?
Позади силбо, до преплет, проти кам. Нр знам како се вика па морав вака. Многу квалитетни и брзи. Праќаш на мејл и ти принтаат
Имам прашање дали има некаде да се научи да земам крв? Нешто како курс или што знам? Да напоменам дека немам воопшто познати луѓе никаде. И немам можност кај матичен или лабораторија да се пикнам за да ме научат. Ако знаете за некоја алтернатива, курс, евентуално нешто поврзано со прва помош?? И да се плаќа не е проблем.
Ке побараш од HR кај тебе на работа да ти ја дадат полисата, бидејќи имаш различни. Има каренца зависно од компанијата осигурителна. Мене преку работа исто не осигураат. За секакви прегледи имав каренца два месеци, а за бременост десет. Имаш и суми во полисата, колку исплаќаат и за што. Секое осигурање е различно. Иначе имаш различни поволности, ама најубаво е да си ја побараш полисата. Се е објаснето во нејзе. Зашто зависно колку плаќаат.
Не знам дали е правото место ама прашањето ќе го поставам па ако згрешам корегирајте Дали постои слобода на говор и слобода на ставови на форумов? Да, тоа сакам да знам.
Знае ли некоја како да го исклучам тоа END-TO-END ENCRYPTED на Messenger? страшно ме нервира , и неможам баш сите пораки да прочитам..
Знае ли некоја како да го исклучам тоа END-TO-END ENCRYPTED на Messenger? страшно ме нервира , и неможам баш сите пораки да прочитам..