denes utepav so prasanja Znae nekoj kao da ja najdam opcijata podigni sam na klikni jadi? Imase edno vreme ama ne ja gledam 6 pati im dzvonev ne krevaat Poso za negde ne mi se isplati so dostava Ednas koa gi prasav mi kaza neso kaj adresata za dostava ama ne gleam
Не кај адресата, ставаш у кошничка, праиш нарачка, плаќаш онлајн, мора онлајн само коа сакаш на лице место да подигнеш, има таму да одбереш таква опција и нели попуст дава ако сам зимаш.
И мене ме интересира, ги изгубив битните пораки во четовите. И нон стоп ми бара пин кога се уклучувам преку лаптоп. Не работам у НАСА у реду е
Не си ќора, заебава сајтов нешо, стопати на ваков начин сум зимала, сеа ја тргнале. Види од лаптоп дали дава. Пошо влегов у мојот акаунт и еднаш дозволи така со подигање без достава, после тргнав скрин да направам да ти пратам, се тргна. Еве вака треба да ти даде да одбереш. Спојлер
Bravos Club до пред некое време немаа достава, преку телефон се нарачуваше Сеа преку КЈ е 200 денари А шпагетите шо ги јадам се 200 Не се нормални.. И тоа адресава од Сити Мол онака ја стаив. Не се нормални жими сѐ Негде е по 150 ден Ја си нарачувам најчесто од Baking Bread Novo Lisice пошо имаат секад 15% попуст на цело мени Еден криспи бургер и 2-3 мали помфрити ме прејадуваат буквално А од Сцм овие Кфц, Бургер Кинг, за мезе врв се И не е 350 достава
Девојки брзајќи го купив ова за поклон за роденден без да обрнам внимание на знакот и дека е некоја лимит едитион колекција, што мислите во ред е да го дадам или да купам друго? Спојлер
Зависи дали личноста на која сакаш да ѝ го подариш се има борено или се бори со карцином и дали можеш да претпоставиш како би те сфатила. Ова е дел од кампања за поддршка и подигање свесност, па во тој случај не би требало лошо да реагира.
Од кај да си нарачам за дома, мешана скара и похована даска низ Скопјево? Да е убава ама да не е изгор скапо.