Uf ne znam dali imaat, mislam da Maleshevski merak u aer top hrana i ona kako bese Grill House top top top
Дали некој ги има користено тие срцата на Магента? Дали кога ќе го отклучам купонот, мора дента да го искористам? Или да го отклучам и одма во продавница. И шо им викате на вработените кога го користите?
@franca 4, 5, 5А, 22, 21, 21Б, 22П Други што одат НО НЕ ПРЕКУ РЕКОРД: 8, 32, 64А, 56, 56а, 22А, 11А, 11А П, 12, 12П, 2, 60 Може и други да има
Јас ги користам цело време, одам на каса и викам преку Телеком апликацијата имам пример 20% попуст, они ми внесуваат код на апликацијата дека е искористено, и ми даваат 20% попуст.. За во Синеплекс исто, им реков имам пуканки преку Телеком апликацијата гратис, она внесе код и ми даде гратис пуканки.. До сега во КФЦ, Аманти, Бургер Фактори, Синеплекс и Јес паста имам користено попуст со тие срцињата.. Пишува на секој купон колку е валиден..
Ne znam dali e samo za Magenta ili za site korisnici na Telekom. Treba na aplikacijata da ti dae novo pole dole u sredina Dobivas srcinja koi se popust Treba dole da pisuva Moments I klikas tamu i sobiras srcinja, ima upatstvo za kako se sobiraat i kako se trosat I sea ja pr iam 2300 imav stavano so me zanima, primer shopping, patuvanja, ubavina, zdravje, hrana I mi filtrira popusti za tie polinja na interes I sea pr kaj ova prvovo Tai Boba, so dve kupeni caevi, so srcinjava, dobivam edno gratis
Здраво да ве прашам имам материјали за нокти што не планирам да ги користам само еднаш се искористени, па да прашам дали некаде вршат откуп на истото, на некоја продавница на пазар, чаршија или слично?
Да, го има ова кај мене, ама не знаев што е, никогаш не сум му придала значење. Е сега, ако сакам нешто да искористам, стискам на тоа 'отклучи' и тука ми дава код за попуст?
Во читална ,,Браќа Миладиновци" без чланарина во ходникот можеше до скоро, иако слушнав дека почнале да бркаат и од таму. Можеш да си пробаш среќа ако не најдеш друго место.
Во Џевахир имало нешто како место за работа, прв пат кога одиш е бесплатно, после се плаќа, имаш кафе таму бесплатно..