Каде на друго место може да се продолжи студентска јсп картичка, освен на железничка? И дали знае некој во колку часот сабајле почнува да работи билетарата на железничка?
Да, јас пешки се враќам од центар до дома, ќе си пешачам еден час, излегов со надеж дека ќе се вратам со приватен
Известување плус... Нема ниту поштари, пратките од пошта од aliekspress сами ќе си ги зимаме, бар тука во пошта така ми рекоа (чисто информативмо ако некој чека пратка подолг период)
Abe ne se ni krivi oni, plata da ne zemes. Rekoa 4 dena pred ke strajkuvaat sho sedat grad skopje? Ne vikam deka e okej, ama site zwebava.. a zima e sneg mislam idioti
Постои ли бувљак во Скопје? (Пазар каде што се продаваат стари предмети). Или да преформулирам, се продаваат ли уште музички CD по пазари низ Скопје? (Буњаковец и Зелено пазарче знам дека одамна не)
Абе не ме интересира тоа Пола Скопје користи јавен превоз Немаат сите пари за такси, а на загаденово не е за пешки. Ние кај да се буниме шо нема автобуси? ја се карам ѕвонам у ЈСП, ме дупат таму
бувљак постои,блиску кванташки во маџари,е сеа што ќе најдеш,тоа само ако појдеш ќе знаеш,мислам дека одредени денови работи само
бувљак постои,блиску кванташки во маџари,е сеа што ќе најдеш,тоа само ако појдеш ќе знаеш,мислам дека одредени денови работи само