Веројатноста од компликации од чување на лошо поставена 8ца се многу поголеми и почести отколку компликации при вадење. Така да ако се за вадење само полошо ќе си направиш ако го избегнуваш тоа.
Од aliexoress јас порачав такво за дување дупло поевтино од кај нас исто и балоните им се поевтини за разлика од кај нас
Сакам да си купам четки од СофиЧоиз ама немаат никаква достава надвор од Србија, не соработуваат со пошта да би ми испратиле на граница, постои ли начин ? Да не има некој од вас што се наоѓа у Белград
Знам дека се поевтини ама мене ми треба за другиот викенд а знам дека нема шанси да стигне... @zence свој ако однесам ќе го надуваат?
Да, на еден погорните катови се наоѓа во зградата. Има пријавница на влезот и ќе ве насочат на точен кат и број на просторија.
Kako odi prefrluvanjeto na hipoteka od eden imot na drug, konkretno od stan na moe ime, da se prefrli na nova kukja na ime na sestra mi koja beše kreditobaratelot ustvari. Da se trgne od mojot stan hipotekata, da bide sloboden. Što treba, koja procedura i kolku trae?
Кога влегуваш од главниот влез, го поминуваш Тинекс и мислам Нервно е првата зграда (во ист ред со Тинекс). Наспроти таа зграда има паркинг, па веднаш раскрсница. На раскрсницата одиш лево (мислам тука има комбе кафе што продаваат). На средина од улицата (паркингот треба да е на твое лево) од десно ќе видиш голема зграда и најдолу пишува Пластична Хирургија. Не знам дали е баш на прв спрат, но некој ќе те упати сигурно.