Што се носи за бранење на дипломска? Доволно е цвеќе, вино и бомбоњера за пријател? Само од мене ќе е поклонот.
И мене ме интересира за дифузерот. И некој совет ако може за добри производи за природно сува коса со локни
Јас сменив неколку обично тие што одат со фенот, ама изгледа јас не знам да ги користам правилно а со години ги користам и не сум баш задоволна од изгледот. На интернет бујна и со локни, мојата сплескана и локни неоформени, разлетани..
Само јас ли неможам да добијам на бројот за закажување за документи 072929292 или навистина има проблем некој,пред да заѕвони исклучува...
Има, има, бидејки јас со овој дома, никогаш не успеав да направам таква виткана форма, поголем беше, башка се гледаше дека е некој баш квалитетен некоја друга марка беше искрено не ми е позната кај нас, заборавив како се викаше, сигурно беше скап дифузер, косата 3 дена ми беше многу убава навиткана а дали 10 мин ми ја помина со тоа и не ми наплатија како додатно бидејки бев да се шишам, па ова наместо рамно фенирање, пак би отишла или ако иде некој нека праша која марка е
Сакам да прашам зошто ми дава прво една цена за авионска карта а потоа кога сакам да резервирам цената е друга? И како можам да извадам повратна карта по иста цена?