Што значи поракава од банка ми стигна: Вашиот извештај за надоместоци за 2023г е достапен за подигнување во експозитурите на банката?
Тоа е (законски) годишен збирен извештај колку банката ти наплатила провизија и надоместоци. Може да го превземиш и електронски ако имаш е-банка активирано.
Дали и на некој друг не му стигаат сметките (во плик на адреса) од А1? Порано стигаа секој месец, сега има неколку месеци уназад не стигаат, прашав во а1 тие велат од кај нас се испратени до поштата е проблемот. Дали да одам во пошта да си ги барам или? Пошто сакам извештајот да го видам, а не вака само на слепо
Знаете ли негде да има групно вежбање за повозрасни луѓе околу 60 години, каде што има вежби со послаб интензитет
Нова финта им е тоа на фирмите за да штедат изгледа, најверојатно на сите така кажуваат. Личи дека регион по регион прекинуваат за да не се јави колективно бунење. А не дека и поштасе нешто подобри, па може и до нив да е... Најави се на нивната страна (на А1) и таму го има извештајот.
Има некој порачувано од Running Outlet Mk? https://www.instagram.com/runningoutletmk?igsh=azdqZXd5anUzaGRn
Види во Бранимир и Бранкица, знам дека имаше една група за истегнувања и мобилност каде што одеа повозрасни луѓе. Иако, и во било какво групно вежбање тренерот може да ги прилагоди вежбите за сите, па некој ако не може да прави се' да прави полесни варијанти.
Добро луѓе, МВР ги имаат исклучено телефоните неколку дена, денес ми истекува личната. Како да ги добијам и закажам? Јас искрено немам идеја.... Во ПС Пролет ко шо читав веќе нема без термини, за во мтв не знам...
Пробај на страната на мвр, ама не верувам дека ќе успееш да најдеш термин особено ако е за во Скопје.
Zdravo . Dali nekoj znae dali ima PayPal kaj nas u Makedonija, i kade? Isto taka sakam da ve prasuvam dokolku zimam pari preku paypal ili pak preku banka, kade treba da odam da platam danok na licen dohod sama? Na primer ako i vrsam usluga na nekoj i ke mi pusti pari, dali treba da platam danok? Fala vi odnapred