CRP само ако е високо покажува дека некаде има воспаление во телото. Дали е бактеријата и кој вид треба да се направи брис.
Известија дека имаат многу луѓе кои сакаат да ги добијат и дека се соочуваат со проблем, напоменаа да не се користат телефонските броеви (барем мобилниот). Ова беше вчера или завчера, заборавив точно. Ако отидеш во мтв ќе е џабе бидејќи термини се закажуваат преку телефони или страните за закажување. Пробај преку страната „услуги“, така мислам дека успеваше.
Дали некој знае одприлика цена за тапацирање на мебел? ми треба за мала аголна гарнитура, дали ми се исплаќа оти ми здосади бојата
Ми треба помош кој знае дали треба да се земе нова таблица ? Во прилог слика да видите дали треба или не, бидејќи во петок одиме на пат
https://novamakedonija.com.mk/ekono...i-za-turizam-vo-vrednost-od-18-iljadi-denari/ Знае некој каде треба да се пријави за оваа мерка?
Предлог за ресторан со игротека било каде во Мк? Каде одите вие на ручек кога ќе се договорите парови со деца?
Треба сина налепница NMK, возможно е да ве вратат од граница, проблемот не е во нашата граница туку во странската граница, во Грција 100% нема да ве пуштат, а за во Бугарија, Србија и Албанија пробајте може ќе извадите среќа, али сепак како што кажав очекувајте да не ве пуштат, рокот за лични карти, возачки, пасоши и регистарски таблички истекува заклучно со 11 Февруари 2024 година (утре - недела), од понеделник 12 Февруари нема да можеме во странство, али пак од друга страна можност за домашен туризам, еве денес бев во Велес (кај Велешко езеро) на бродот, минатиот викенд во Свети Николе, и така си терам периодов домашен туризам, здравје нареден пат фаќам патот накај Дојран само да е добро времето, денес во Велес беше ладно, не ми се погоди баш времето
И налепница мора да имате со НМК и сообраќајната треба да ви е со северна, без нешто од овие две нема да ве пуштат