На страната на Министерството за економија, пишува во понеделник 12 февруари ќе биде објавен огласот.
Луѓе некој од Гевгелиската болница блиска роднина сообреќајка имаше немаме никаква информација не може ме да ги добиеме , нинод болницата ве молам доколку некој има да ми пише
Не сум од Гевгелија ама имам познаници, дали добивте информации околу личноста што правеше сообраќајка?
Да не знаете каде може да се најдат вакви чаши? Не мора баш со ваков детаљ, може и нешто слично. Многу ми се интересни...
Купив карти за концерт од kupikarta.com, преку веб страната. Ми стигнаа на мејл под име Ваучер, и на нив пишува да се испечати и користи како карта. Но во описот на мејлот пишува да се појавам на билетарата пред настанот за да ги подигнам картите. И сега сум збунета, треба или не? Имате искуство?
Дојран е супер за еднодневно капење Само сега малку ладно е Ги има во продавниците, а можеш да побараш и на интернет: чаши со дупло дно. Гледај да се стаклени, зошто има и пластични. Во нормални услови не треба да се печати. Ако имаш код, го покажуваш кодот да го скенираат и така влегуваш. Ако сакаш, можеш и да го испринташ. Ако сакаш пиши за каде и каков настан, вообичаено нема потреба од подигање билети на врата, освен ако не се работи за одредени установи.
Дечки што се деси со темата за инстаграм блогерките? Одамна сум сакала да прашам ама никако да пишам Имаше некои предлози што сакав да ги заследам и сега никако ни коментарот ни темата да ги најдам
Дали работи седмица за брза храна во Ск околу полноќ? Ако не, што работи касно за брза храна? Освен Силбо..
@SelenaGomez ќе важеа и така беше кажано, ама магично 2 дена пред истек на рокот се мена тоа што беше изјавено