Крај Април Јас се мерам на страна, не сакам да ми гледаат. Прашај ја како на шала Ако сака да чепка ќе рече идам да мочам
Диги принт во Скопје од колку до колку работи? Пишува на интернет од 08:00 до 18:00, ама за сигурно да си прашам.
Девојки да не знае некоја случајно дали сега за брзо има тура од Охрид, Струга, Битола ете евентуално и Прилеп за Острошки манастир? Ве молам доколку знаете кажете ми.
Ако може некој да ми каже од поднесување документи за здравствено осигурување во ФЗО за колку време се активира осигурувањето?
Јас кога ги пријавив децата преку мене, одма го активираа. А кога ме пријавија од работа, заедно со платата се активираше осгурувањето.
Поради тоа што ќе одам преку сопругот и ми рекоа денес ќе ме пријават и мине итно па затоа ме интересираше колку време треба да помине, гледам онлајн дека сеуште нема а сметководителот е до 14 часот на раб.
Да одиш лично да се пријавиш ако во понеделник немаш осигурување. Мене така ме зафркаваа за децата. Чекав две недели. Среќа што не беше итно. И ми викаат - Оди до ФЗО. Ние ќе ти дадеме пријава.