Мислам дека нема да прави проблем,може ќе биде поразредено како примерот на форумџиката над мене,ама мислам дека вака комплетно е поубаво,така да може малку да ги залепиш од страните со секундарен лепак(безбоен е и брзо се суши,нема да се познава)
Дечки незнаев кај да го поставам прашањево па затоа тука прашувам.. Студира некој на ЕСРА на анимација или на фотографија?
Женски, случајно по дома најдов една заостаната неплатена сметка од Топлификација (старата шо беше, пред НГ)... Е сега, нели тие сметки се плаќаа дирек во Топлификација (во Тафталиџе мислам беше), па прашањето ми беше... работи тоа уште за да платам или... ?
Абе зашто директива таму, мислам дека може и во пошта, банка, не мора директно во топлификација. Eве и сто посто сигурно може и во банка, ние се во банка плаѓаме сметки.
Девојки а да ве прашам 20 април што е во хороскоп. Вака малку се збунив некаде пише дека од 21.04 е бик а овде на фемина од 20.04 бик... Бик е или Овен? Спојлер неинформирана сум шта чеш...
Знам, знам дека може сите сметки во банка. Ама еднаш во Прокредит не одбија, плаќавме нешто со дечко ми и ни рекоа од Топлификација дека не ги примале, требало дирек таму. Затоа ме чуди. Да не е можеби само таму така...
Значи овен е од 21.03 до 20.04.А бик е од 21.04 до 21.05,мислам дека.Проверив сега баш и на фемина и во други списанија кои давагат хороскоп,вака е,па сега незнам.
Aбе незнам зашто, ама милион посто мајка ми сите сметки во комерцијална ги плаќа. За овие од домаќинство, нема провизија, освен за радиодифузна, али не е тоа сеa прашање, нмв. Помини во било која експозитура на Комеријална нема да има проблем Пошта исто.
Можда ќе ви изгледа глупо и банално прашање, ама ме интересира на каков под треба да ја стационирам вагава за мерење ? Кога ја шетам низ куќа , на плочки ми покажува една беојка, на паркет друга .. Згора на се и од плочка на плочка се разликува Па ај ве молам бидете љубезни и оправете ме
Кај има во Скопје, поточно низ Центар по можност готови чаши со натпис мама, тато, со те сакам нешто, блабла ама за мајка и татко? Знаете на што мислам
^ Готови незнам,али на Зелено во клучарата изработуваат какви сакаш за 300ден,сакаш слика,натпис било што.Изработката им е одлична.Готови јас не сум сретнала,барем не на македонски напишани.
Мислев готови да не има само натпис, зошто во Рамстор порано имаше или грешка сум, не се сеќавам добро...
Да не се случајно најдолу во подрум, кај Топ Шоп, само десно од скалите? Нешто „македонско“ имаа во името мислам
Ако мислиме на истото, тогаш тоа беше порано за печатење на маички и слично. Незнам сега дали постои. Знам минатото лето бев со другарка и пишуваше дека е преместено некаде. Инаку Plavusa.17, нели има една продавница за облека и сл. работи за бебиња, епа пред неа е мислам дека тоа,нема да го пропуштиш (како објаснувам се надевам дека ме сфаќаш) нели исто има и привезоци, такви како натписи за на врата, за во автомобил...
Му се има на некој случено да го кренат да одговара и се пред него да му се стемни?! Значи ова ми е втор пат, по ист предмет - биологија. Ме кренува професорката да одговарам, ме прашува за тоа што најмногу го знаев, а јас - тапа. Ништо не ми текнува. Почна се да ми се врти и не ни знам што сум зборувала, кога на крај ме примети дека целата сум бледа и ме прати да се измијам. Ваши искуства?
Искуство дека ова не е темата во која се поставува прашањето, а инаку си имала голема трема и стрес, ти паднал притисокот и толку. Значи ништо не е тоа.