За ажурирање сметка на СБ треба ли лично да се оди?Дали може да се јавам на бројот па од таму да ажурират знам дека може преку e banking но немаат.
Знае некој како и дали функционира апликацијата Мое здравје? Многу пати имам пробано да се логирам но неуспешно
Исто… Прв пат ми се случува, не знам дали е можно да направиле некој пропутст или подоцна би стигнале.
Ова можеби малку смешно ке звучи шо може да ми се деси ако пиjам диазепам од 2мг пошо имам проблеми со спиене дали може нешо лошо да ми се деси или не
Ништо нема да ти се деси, немам пробано ама се за опуштање на мускулатурата. Е сега на мајка ми и ги имат давано со апче за болка, кога има мигрена и за грб кога ја фаќаше, ама нејзе и правеше контра ефект со појака главоболка. Јас прво би пробала со чаеви, маточина и камилица многу опуштаат, посебно маточина мислам дека мирисот ме успива. Пробај со чаеви ама редовно ги земај некое време ако не помага тогаш. Или Лунерба, 2 б6, нешто што не е хемија. Магнезиум со б6. Имаш повеќе опции пред дијазепам.
Се создава зависност со тек на време , нема да можеш ич без нив, како што ти кажа членката погоре пробај со чаеви или нешто на природна база , Диазепамот има долг период од 72h на целосно исфрлање од организмот , може и преку ден да ти смета за извршување на обврски.
Зависи за што е , ако е за административни такси нешто поврзано со буџет-Трезорска сметка мислам дека секаде е исто голема провизија. Ако е за плаќање сметки најефтино е преку банка по можност електронски и на сметка во истата банка на пр. Водовод има повеке сметки и ако имаш трансакциска во Стопанска Банка, плаќаш на сметката на Водовод во Стопанска Банка.
И јас имам исти проблем Земав диазапам,па ќе видам како ќе биде Што не пробав,после едно пиење,исти проблем,сон не ме фаќа. Аптекарката рече анкзиозност