Здраво, дали знаете од каде можам да купам телефонски број за мобилен и колку е цена на истиот? Благодарам
Ако ти е за тебе, ова. Иди по книжариве, 100 посто има. Црно мастило е, ја користам 0.5 мм, али имаш и потенко, 0.3 мм. Околу 150 денари би требало да биде.
Знае ли некој дали може некаде да се најде убаво стаклено шише за вода, ама да е под 1700 денари? Ако е онлајн нарачка уште поубаво, не сум од Скопје. Нешто у овој стил:
Случајно ако бараш исто како од сликава достапни се и кај нас. Е сега не знам дали испраќаат од мк или странство. https://waterdrop.mk/products/frosted-glass?variant=47118687043872
Јас нарачав и чекам да стигне, не е вакво црно туку од шарените ама ќе ти кажам дали вреди. Во Карес има убави исто така.
Да, знам дека се достапни ама 1650 денари за шише што можеби и ќе го скршам, не ми се дава. Супер, баш ме интересира дали вреди пошто ми делува прескапо. И за таблетите ме интересира дали вредат, од кои нарача ти?
Стартер сет земав, 1990 плус имав 15% код за попуст и пак беше поисплатливо зошто 18 таблети со различни вкусови добиваш. Јас имам сериозен проблем со пиење вода, затоа нарачав да видам дали ќе ме “мотивираат”.
Во Ваикики гледав едно време стаклени шишиња за вода со пластично капаче150 денари беа. Реално толку и треба да биде цената на стаклено шише ако нема некои посебни додатоци, 1700 денари би дала ако е термос во прашање.
Здраво да ве прашам во скопје дали функционират камерите.. Несакајки поминав помеѓу жолто и црвено.. прво возење во ск и одма грешка
Камерите за документирање на сообраќајни прекршоци сеуште не се употребуваат за казнување. Беше најавено дека ке бидат известени граѓаните откако проектот ке биде пуштен во употреба.
Safe city камерите се за сторители на кривични дела и сообраќајни незгоди, уште не се за сообраќајни прекршоци така да нема да имаш проблем.
здраво, како може да симанм microsoft word 2010 барам страна, најдов но неможе да се симни, ако знаете некој да ми испрате линк, може ли? фала однапред