Дали има закон според кој може да пријавиш вознемирување или попречување на слободното време откако ќе ти заврши работното време? Станува збор за пораки и ѕвонење во 22, 22:30, 23 часот од страна на непретпоставена колешка.
Јас блокирав број. Баш затоа што е непретпоставена, немам што да и кревам на телефон. И тоа е тоа. На работа се праам на Тошо "а изв не сум видела"....
Може само не ставај слики на социјални медиуми затоа што ако те фатат одма отказ, и исклучи моб., затоа што возможно е некоја колешка демек да ти се јави да те праша како си, а на неа и е наредено од газдата за да види дали си надвор од државата, после на сметка ќе му стигне износ за роаминг, инаку не се плаши пасош на увид работодавачот не смее законски да бара. Значи ако сакаш да земеш боледување заради користење како дополнителен годишен одмор, тоа нека биде во тајност и без слики на социјални медиуми.
Сакам да земам затоа што ми треба за нбогу важен ден кој не ми го даваат како слободен затоа што морам да земам денови кои се одредени од нив. Одам во соседна држава на два дена да завршам работа, не ми е за шетање и за слики ставање така да и да ми ѕвонат ќе имам мрежа и можам да им се јавам. Благодарам.
do not disturb опцијата на ајфон.. Сигурно има и на андроид и не се замарај. Ако нешто ти пререче на работа, кажи и дека имаш домашни обврски и телефонот не го користеш..
Како се со цени Трибека отприлика за пијачки кога има организирано журка навечер т.е кога има музика во живо?
Имам патики мојот број што општо го носам, но на овие малце за еден број можеби е поголем калапот, но сакам да ги носам. Дали има некое чаре за да ми се скроз кнап, влошки, некои перничиња или слично? Имам патики мојот број што општо го носам, но на овие малце за еден број можеби е поголем калапот, но сакам да ги носам. Дали има некое чаре за да ми се скроз кнап, влошки, некои перничиња или слично?
Види на ФБ често ми излегуваат Тиноски, тие прават вакви податоци и филџани и чаши За најсигурно јави се на контакт бројот и така даваат цена на услуга. Инаку на Интернет има некои ценовници и таму ЕЕГ е 2000-4000 денари.
Дали некој знае да ми прати локација од каде почнува патеката за пешачење од горно соње што води до милениумсли крст?