Дали е отворена “сезоната” на перење теписи? и да ми препорача некој од кој што е задоволен. Имам теписи 2 години не перени и веќе не можам да ги гледам
Здраво, прашав и во темата за коса ама оваа е поактивна. Дали знаете место во Скопје што купува коса?? станува збор за машка коса, ама здрава и околу 30-40цм. Благодарам однапред
Некое правно лице дали има висока сметка за вода сега за месецов? Ми стаса сметка поголема за 20 пати отколку секогаш што ми стасува за во канцеларија. Немаат читано од водовод ништо. Незнам како така, и како е можно да се потроши толку вода од канцеларија. Дали е само на мене или на повеќе фирми... Вртам на контакт центарот нивен, можеби после некоја година и ќе добијам некој...
Овие. Им се јавуваш, се договараш кога да дојдат да ги земат, товарат, теписите за неколку дена се готови и ти ги носат назад. Ова беа цените пред година дена, сега може се зголемени.
Има ли опција да се префрли цел вибер без да се избрише од стар телефон Xiaomi на нов телефон Самсунг ??
Здраво, дали некој знае каде се продаваат концентрирани мириси на лимон, праска, било какво овошје ? Ама да е во поголема количина (100-200 и повеќе милилитри ).
Каде можам да најдам мини навлажнувач на воздух? Нешто од овој тип, што се капнува во него есенцијално масло.
Дали знаете каде можам да најдам вакви марами? И ова за отпечаток, има ли кај нас или морам да нарачам од интернет? Ви благодарам
Ako ti se ceka, aliexpress. Slicen vakov imam poracano, evtin. AKo ne ti se ceka, nis nasive online prodavnici, pr: https://marketbaltazar.mk/product-category/ладење-и-греење/navlaznuvaci-na-vozduh-i-aroma-difuzeri/
Јас сум со адреса во Центар, сопругот во Аеродром. Сака да се префрли сега на оваа моја адреса и он, тука и живееме уствари. Има закажано за во септември. Ќе треба нешто имотен лист, ако треба може ли стар, кој сега нов да вади, имам од 1996 година, таа сум по матичен број. Или не треба, моја лична карта е доволна и некоја изјава?
Уште не се стигнати, девојката два пати мејл ми пиша да се извини и дека не е до нив… иако сметам дека кога пушташ вебсајт за нарачка, треба тој дел да ти е среден, ама тоа е.