кога некој ке почне да ти пишува на чет и ај сеа не го одбиваш му враќаш и сеа секој ден ти досаѓа а плус тоа се знаете секој ден се гледате во школо..... како да го откачете ? Спојлер може не е за тука прашањето ама вистина не знаев кај да го пишам..
девојки дали знае некој колку пари се ташните во дуки и дасо вр молам да ми кажете за поклон ми е поздрав
Да прашам, можеби некој знае, што има оваа сабота во Хавана(Скопје) бидејќи ги изменија сега брзо знам и не сум баш сигурна што има во сабота и ако се Eye Cue ако има некој да ми каже како е,вреди ли да се оди на нивна свирка? Ви благодарам однапред
Незнам дали се Eye Cye али нема да згрешиш,дечките се супер,уште ако имаш добро друштво ке се ижуркаш топ. П.С. Пивни нешто и за мене и имај добар провод
Девојки знам дека малку глупаво ми е прашањево ама морав да прашам Што значи тоа кога ќе погледнеш часовникот и гледаш два исти броја? Затоа што пред малку погледнав кон саатот и видов 10 и 10,а читав некаде дека имало некакво значење ама не знам каде прочитав
^Цагер. Ако е електронски тој што го мислиш те сака. Ако е од обичен те тој што го сакаш те мисли. Ја барем така знам.
Оф леле кој ги измислува овие сваштарии, а го заборави тоа ако видиш стрелки во една линија, како на пример 15 мин. до 15.00 часот некој сака да те гушне Јас сега видов цагер, што значи тоа второто ќе да е, јас што го сакам ме мисли. Сега ќе му се јавам да проверам, па ќе ви кажам дали е вистина.
Девојки да ве прашам нешто, некое време не носев обетки и денес кога ставив за прв пат ме боела ушите и кога ги извадив по некое време ми беа отечени и како со гној нешто, незнам, ги намачкав со ракија обетките и така ги ставив за да се исчисти местото ама после кога ги ивадив пак беше исто. Совет?
Јас на едното уво имам 1 + 4 ,,додатни,, дупчиња на кои само од време на време носам обетки. И секогаш кога после подолго време ќе ставам обетки и на овие дупчиња, ми се случува истава реакција. Веројатно се јавува иритација поради тоа што подолго време кожата не била во контакт со бижутерија/злато/сребро...но, после неколку дена носење обетки, исчезнува. Сепак, продолжи да им правиш дезинфекција на обетките пред да ги ставиш додека не се смири реакцијата.