здраво членки дали и кај вас е истито проблем фб ме одјавил сам дали и вие сте најавени сеуште пробувам со код несака пробувам со емајл неска ни да стигне
И кај мене исто, не сака никако, незнам шо е работа. Арно и ти си пишала, јас откачив мислев дека ми го хакираа фб.
Дечки, зошто на страната на мнт за купување вилет на сите ми дозволува да купам карта само кај сашко коцев за широк дијафазон ми вели сервисот не е достапен за било кој негов термин ?
Zdravo da ve prasham jas sum zapishana kako redoven student na praven. Sega sakaat da me prijavat so polno rabotno vreme dali avtomacki odma kje me prefrlat kako vonreden ucenik ili semestarov kje mozam da si prodolzam redovno?
Јас два семестри бев редовен студент со полно раб време на неопределено. Плус си зимав стипендијата што ми следуваше со просекот. Никој не проверува.
@staycalm да ти одговорам, шишето е супер, цврсто стакло плус има заштитен додаток платнен. Вкусовите ги има сите за тест, сега за сега е супер, имаат витамини и аромите се убави. Едино што е скапо да ги купуваш цело време. Ставив слика во другата тема.