Најверојатно затоа што се е распродадено т.е нема билети за Март,јас од Јануари не успевам да купам ќе гледам сега за Април
здраво, дали некој ги користел восокот на italwax дали сите им се добри го користам еден златниот што е за цело тело па сакав да го сменам да го земам оној од бело чоколадо дали е добар или да си го земам тој што го знам
Каде во Скопје може да се надополни Скопска картичка освен во ЈСП? (Мислам на некои трафики, продавнички..?)
Разгледај овде, имаш повеќе модели. Достава до дома е 130ден. https://laserskograviranje.mk/product-category/unikatni-izrabotki/tabli/
Јас мојата ја однесов во златарата од гтц каде што ми е купена, ми ја исполираа сега е супер како нова е
Имам капут од Зара со волна, дали некој испрал дома таков и на колку? Од чоја си ги перам без проблем, но за овој ми е страв да не се стесни, а на еткета ништо не пиши
Дали некој го користи за непца? Дали вреди да се купи пошто не е баш евтино а имам заби правено со пломби, дали може да ми се оштети нешто бидејќи сигурно појак млаз на вода пушта а ми треба ми се воспачуваат непцата?
Сакам да запишам курс за нокти. Според вас каде е најдобро? Не ми е битна цената, ако веќе давам пари да биде тоа најдобро и најстручно знаење да добијам?
Нема ли пералната посебна програма за волна? Мојот капут е мешавина со волна на таква програма го перев, мислам имаше да сетирам на 30 или 40 степени
Може кратко и јасно како се одгледува успешно орхидеја? Има 1000 статии на интернет и све комплицирано некако...
Да биде на светлина, ама не директно на сонце цел ден. Температура идеално 10-25 степени, не трпи многу топло. Прскај ја со вода затоа што сака влажност. Вода не директно одозгора туку во едно садче стави вода и после саксијата стави ја внатре да си прими сама. Не ја пресадувај освен ако не е исто во проѕирна саксија