Кликаш на тоа и бираш спојлер, наслов на спојлерот пишуваш или оставаш празно па внесувш текст меѓу заградите.
Mislam deka zakonski treba da vratat pari do 30 dena od kupuvanje na proizvodot.No ne znam Kako e vo praksa. Kaput na hemisko,mnogu ke se izguzva Ako e na centrifuga, 40 stepeni e mnogu za volna. Volneni raboti pomali na raka peram.
Далеку ми е капитол, ама ме потсети дека моловите работат денес а сум на 10 минути од сити мол..глупава Фала ти!!
Дали и какво одобрение ми треба да патувам со двете малолетни деца Германија кај татко им? Не сме разведени
Дали во Германија е поевтино да се прават заби од колку во Мк? Таму државно поевтино е и поквалитетно?
Јас патував сама со 3 годишно дете и немав никакво одобрение, поминав секаде без никаков проблем. Само на пасошка контрола во Германија обавезно имај документ од сопругот со негова адреса, каде е вработен и слично, за да докажиш дека не одиш само така, па да останеш на црно.
Луѓе каде се вади дополнителен клуч за кола? Ни го имаат земено од пред врата, како да пријавиме за да ја заштитиме колата од кражба?
Кај било кој клучар, што знам за сигурно клучарот после Холандска амбасада, после Драгстор Бети, прават клучеви за кола, за менување на брава не знам дали може некој приватно или кај овластен сервисер да прашате.
Немам во моб. контакт тел., јас прашував директно за клуч за моја кола, околу 2400 ден. се движат цените, можам да ти објаснам подетално кај се наоѓа ќе го најдеш лесно, значи на ул.Аминта 3, од клуб на пратеници право по улицата накај Партизанска, ја поминуваш Холадска амбасада, после неа доаѓа Драгстор Бети (кај пролазот) го поминуваш пролазот и веднаш после Драгстор Бети од десна страна е, спроти е Кашмир кафичот, лесно се наоѓа буквално 10 метри право после Холандска амбасада.