Здраво Сакам да прашам како сте задоволни од телекабел оптички интернет и телевизија? Дали на тв има опција да си вратиш назад една недела како што е на телеком? Размислувам да се префрлам кај нив па ако има некој корисник овде да ми каже што и како е со нив.
Како да извадам боја од фармерки, една блуза ми пуштила виолетово, цели флеки виолетово имам на нив...
Јас сум корисник, задоволна сум, има баги програми, али мислам дека нема опција таква за враќање на програма како на телеком
Минимална плата: 33.352 денари (бруто), односно 22.567 денари (нето). https://rafajlovski.com.mk/pocetna/...-objaven-iznosot-na-minimalna-plata-2024.nspx
Во дм има едно средтво на др бакман за обоени ткаенини при перење само многу да внимаваш ептен е јако може и оригиналната боја да им ја извади.
Јас сум на телекабел. Таква опција нема. Тв програма е задоволителна има доста канали, малтене исто ко сегде. Интернетот не им е нешто најдпбар. Знае да има проблеми, особено при крај на месецот, знае да влече и да е спор. Исто така имаат катастрофална техничка поддршка, ај што не можеш да ги добиеш туку не ни се разбираат и врска немаат како да ти го решат проблемот. Јас немав др опција па затоа таа ја избрав, но не би ја препорачала Мислам дека цените горе долу исти се сегде. Сум била во хилтон и сум доста задоволна, исто така и во парк
Kako e so ceni vo Park i Hilton? Hilton 2600 mi kazaa Nas poise ni treba za bazen, drugo ne koristime. Zatoa ni e mnogu. Ako ima i masaza vkluceno moze
Дали некаде кај нас има готово тесто за dumplings/pot stickers/gyoza? Знам дека само во веро или во к-шоп би имало овакви работи ама немам проверено па да не знае некој?
Кај има убави канц столчиња, до негде 150€? Не ми треба со Господ знае какви спецификации, само да е квалитетно
Здраво, ми треба препорака за мајстор за чистење бигор на греачите во бојлерот, дали сте чистеле и дали се исплати , т.е дали ќе работи и загрева после тоа нормално? Фала
Ако си од ск, Зоки - 070 517 246 Тој ни го чистеше и бојлерот и машината за перење и плус казанчиња што протекуваа. Не е лош, си ја знае работата.