Ништо не може да се скрие од мобилните оператори. Точно се знае кој број на кој број му врти во системот. Опцијата за “криење“ број е само за нас обичните корисници, додека во суштина нема такво нешто.
Мислам дека работат со нормално работно време, прашав денес во СП Маркет, тие рекоа само во недела не работат, друго се стандардно.
Ве молам ми треба брз одговор... дали во скопје има денес банка што работи до покасно(после 3) а во неа да има вестерн унион.. или може да е само вестерн унион.. итноо ми треба..
да не знаете кај има во поголемиве маркети Цимет ама на пример 500 или 100 гр оти ми се здосади да купувам пакетчиња мали по 5 гр ако знаете ке ве молам ЛП
Дали знае некој каде може да се заврши курс за прва помош? Црвен крст (пр. како да постапиш во случај на гушење и сл.), значи не мислам на прва помош во случај на скршеница на рака, нога итн. или повреди во сообраќајни незгоди, туку разни ситуации кога е потребна прва помош
Да не знае некоја како се викаа апчињата за слабеење што беа на почетна страна на Фемина десно во рекламата