https://panda.mk/product/laser-za-mace/ на ова мислиш? на гугл има многу резултати а верувам и во било кој пет шоп имаат ласер
имам многу слободно време периодов, предложете ми некои активности низ Скопје или некои активни проекти, настани каде што би поминала некое време
Ништо посебно нема. Идеш бараш да ти ја затворат сметката, треба само да ти е чиста да не е во минус. И во комерцијална само ќе си побараш да ти отворат сметка и толку.
Дали се плаќа нешто за затварање? Не се сеќавам имаше мислења од поодамна дека се плаќа 2500, на некои било 180 ден. Мене конкретно за стопанска ме интересира. Значи толку неорганизирани, апликацијата багира на секое, гужва на банкомати. Провизии зголемени. Мислам срамота е веќе.
Ако немаш прилив и одлив на сметката, немаш ни средства на неа тогаш нема што да ја затвараш. Во тој случај немаш ни месечен трошок за одржување, едноставно се води како неактивна.
Па мене така божем и во минус сметката ми влезе па плаќав 550 денари. Заеби, затвори си ја. Иначе не се плаќа за затварање.
Дали некоја има нарачувано од оваа страна? Конкретно ме интересира за mamacita shapewear мидерот-боди дали е баш како што се рекламира?
Веќе е започнат попустот. И Сакам книги ќе имаат онлајн попуст, каталогот им е феноменален, исполнет до бескрај. Цените во Матица се преполовени, навалете со време.
Дечки, кај да најдам добар женски велосипед? Онаков пони, градски. Не ми треба да е којзнае каков, за кратки релации ми треба
На ананас ги има, ама како што видов сите се како класични термоси, не се оние со цефка како што ги има по тикток Секаде кај што се продаваат велосипеди ги има.
Јас пред па може 8 години има купив од Велосипеди.мк на Водњанска се наоѓа, карши Медика С. 6000 денари го земав, жолт со цветови со корпа, многу фенси ене сеа мајка ми го утепа од возење. Плус си земав и субвенции за ич пари ми дојде. Е сеа не знам за тие пари дали има уште, ама топ ми се погоди мене.