Имате ли некоја бесплатна симната апликација за телефон каде што по бар код може да се скенира продуктот (конкретно храна) за да ги прикаже оценките со состојки? Нешто слично на Inci Beauty да е.
Во колку часот наутро се најголемите гужви низ Ск? И кои улици треба да се избегнуваат во тој период?
Од 7 па надаље. Тек ноќе се намалува гужвата. Највеќе има по главните и поголеми булевари, Партизанска, Илинденска, Јане Сандански, Кирил и Методиј, Иво Лола.
Zavisi za sto baras? Guzva ima od 7 do 9 , se rastwrwtuva do 10 e po mirno.. zavisi moze zatvorena ulica neraboti semafor toa nikoj ne go znae.. Ako ti e za polaganje 9 ti e okej vreme
Дали може да си платам сметки онлајн (евн, водовод, парно) со странска картичка и дали има некоја провизија плус?
Зависи од авиокомпанијата, но за да имаш таква опција се доплаќа и со тоа можеш и дата да менуваш или скрос да ја откажеш картата и парите да ти бидат вратени.
Mene me interesira PayPal dali moze preku nego da se izvlecat pari na primer da pustam pari vo banka preku PayPal ili na primer ako saka nekoj da mi prati pari jas da gi prefrlam na smetka
Некој што има квалитетен златен есцајг да ми предложи од каде да купам? Да може да се пере во машина за садови.