Со што да исчистам чевли плиш/антилоп крем/кожа боја? Знам има спреј безбоен ама за освежување, ми треба да ги исчистам со нешто?
Зависи колку се валкани, јас ги чистам со влажни марамици, може малце сјајче да ставам на влажна марамица и чистам, потоа со сува крпа.
Homax mk Tehnopolis Jysk Имаат веб страни сите овие, види, немаат лош избор. Ама технополис со изгор цени за вазни ко што гледам
Шнајдер/ка, кројач, шивачка во Центар и околина за корекции, теснење, кратење? Имаше еден во ГТЦ горе ама одамна одев не се сеќавам точно каде и дали се уште постои? И ако не се лажам кај Зелен пазар? Или тоа беше продавница за завеси
Јас сум задоволна од тој во Рамстор. Уфи мислам се вика, има жени работат топ се. Исто лани однесов малку покомплициран фустан за теснење и одма жените рекоа ова само мајсторот, он ќе го среди. И така и беше не се ни познаваше дека е теснето.
Па кај истанбул кафулот доле по ескалаторот одма од ескалатор кај нив искачаш. Па зависи што е, тоа со фустанот ми беше за два дена готово дека се погоди баш Бајрам тогаш, а другото одма ми го направија жените. Најубаво да ги прашаш. Дека стварно имаат работа.
Дали некој има искуство со happy smile уредот за белеење на заби ? Јагленот нема никаков ефект а за апаратчето се мислам...
Јас имам носено пантолони за кратење кај шивачка/кројачка Мила, се наоѓа во Буњаковец, (не пазарот, туку од другата страна на Партизнска), кај Дестан некаде беше во близина. Супер работи жената, за ден беа готови, мислам 200 денари ми зеде. А да, има и кај зелен пазар во кулите, ако е истиот на кој мислиме, машки кројач, однесов патент да ми смени на фармерки, ми смени, го платив 200 денари и за 5 дена пак ми се расипа
Колку е еден час паркинг во Веро Џамбо или некаде каде во близина на Железничка можам да паркирам за 3 часа?
Ај ако може некој да ми помогне, досега вака не ми се случило. Зошто кога купуваш карта на wizz air, цело време си седи цената на картата, пример 50евра + 15 евра приорити, вкупно 65 евра. И на крај кога треба завршно да платиш ти дава да платиш 75 евра. Зошто се зголемува цената за 10 евра на крај?
Na samata zheleznichka imash parking, zonsko mislam e 25 denari od saat ako ne se lazham, odamna ja nemam ostaveno. Proveri da ne birash sedishte, znae vo zavisnost od pozicijata da varira i kartata, mozhebi se potpolnile tie shto bile za 65€ pa avtomatski te prefrla na druga pozicija, tropam sea, ne znam druga prichina, good luck
Не бирам седиште, ниту багаж, освен нели priority. Kако стихoтворба ги знам политиките на wizz, и откако ќе ги поминам тие чекори си седи нормалната цена се додека не дојдам на последниот чекор за плаќање. Не сум во тек дали воведиле некаква такса скриена или нз што може да е
Луѓе, само што ми пркнаа никулци од пролетните цвеќиња надвор, падна снег. Дали да ги покријам со ќеса? И дали да останат покриени додека паѓа снег, или додека е ладно? 2 степени е тука...
Ми треба печатница или нешто слично, за соработка за бизнис картички, визит карти, флаери и сл. Кажете некој што би дал попуст, бидејќи се работи за обемни нарачки, зборувам соработка на долгогодишно ниво, ако знаете некој со пристапни и асални цени, Центар или Карпош би биле добра опција, ама и др населби се во опција за понуда.