Сега видов на тик ток во Босна во ДМ можеш да си побараш тестер да ти дадат т.е стават во кутивче од која пудра сакаш. Па мислев и кај нас нешто такво да не има по парфимерии или дм
Работат во сабота, ама мислам дека само итни пратки доставуваат. Ако ти е итно, контактирај ги. Еднаш поодамна ми се има случено, се јавив, ги замолив и ми ја доставија во сабота. Спојлер
Ve molam za sovet …. Imeno,vekje vtor pat odam korekcija za traen karmin na usta. Se prelupuva i nisto od bojata. Procesot mene mi e premnogu bolen. Dali nekoja ja ima praveno taa tehnika i kolku korekcii bea potrebni? Povekje nemozam da trpam bolka kade da se obratam? Dali da si gi baram parite nazad zasto nisto od toa ne ostana i dokolku ne mi gi vrati kade da prijavam?
Дечки каде можам да најдам кеси за PRAVOSMUKALKA BEKO? на нет вика има во Алфи и Нептун, отидов , испадна дека немаат!!!!!!!!! никаде не можам да најдам
Некоја членка што има мини принтер? Дали добро излегуваат слики, гледам најмногу го рекламираат за препишување во училиште ама не ми треба за тоа
Дали постои онлајн можност да проверам историјат на минати вработувања? Пример, во 2022 дали сум била во работен однос